Αναδιάρθρωση και ευρώ!!!

 

Αναδιάρθρωση και ευρώ:
H πληροφόρηση ως διέξοδος στην παράλυση

Της Φιλομήλας Τσουκαλά

http://thepressproject.gr/theme.php?type=blog&id=6167

GD Star Rating
loading...

1 thought on “Αναδιάρθρωση και ευρώ!!!”

 1. Συμφωνώ απόλυτα με την Φιλομήλα Τσουκαλά...

  http://thepressproject.gr/theme.php?type=blog&id=6167

  "...η έξοδος από το ευρώ γίνεται κάθε μέρα και πιο πιθανή και το ερώτημα είναι πόσο προετοιμασμένοι θα είμαστε για να αντιμετωπίσουμε όσα πρόκειται να συμβούν...

  Τα θετικά του ευρώ μπορούν να ισχύσουν μόνο εαν συνοδευτούν από το Ευρωπαϊκό σχέδιο Μαρσαλ, που είναι πολιτικά απίθανο αυτή τη στιγμή.

  ...τα θετικά της εξόδου για να υλοποιηθούν θα χρειαστεί να συνοδεύονται από ριζική αλλαγή στο πολιτικό σκηνικό αλλά και στην καθημερινή νοοτροπία του καθενός. Ούτε λίγο ούτε πολύ θα χρειαστεί να αναδυθεί από τις στάχτες μία νέα τάξη ανθρώπων, νέες δυνάμεις, που να μην έχουν ποτιστεί από τη διαφθορά του παρελθόντος και κυρίως που θα είναι έτοιμοι να συμμετέχουν ουσιαστικά στην πολιτική ζωή της χώρας σε καθημερινή βάση.

  Οι νέοι της χώρας που δυστυχώς βρίσκονται σε δημογραφικό μειονέκτημα, θα πρέπει να αναλάβουν τα ίνια και να απαιτήσουν από την γεροντοκρατία που ρήμαξε τη χώρα να κάνει στην άκρη. Αυτό το τελευταίο νομίζω έχει περισσότερες πιθανότητες να συμβεί εκτός παρά εντός του ευρώ.

  Αν πάντως οι νέα γενιά ταυτιστεί με τα συμφέροντα των σχεδόν συνταξιούχων γονιών της και δεν βοηθήσει στις δραματικές πολιτικές αλλαγές που χρειαζόμαστε- μπορούμε να είμαστε βέβαιοι για το μακροχρόνιο μαρασμό, εντός η εκτός ευρώ."

  GD Star Rating
  loading...

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Clef two-factor authentication