Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων η Βούλα Παπαχρήστου.

Εκτός της ολυμπιακής ομάδας των Αγώνων του Λονδίνου έθεσε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή την πρωταθλήτρια του τριπλούν Βούλα Παπαχρήστου, μετά το σάλο που προκάλεσε η ανάρτησή της στο twitter, το περιεχόμενο της οποίας θεωρήθηκε ρατσιστικό. Η αθλήτρια ζήτησε δημόσια συγγνώμη, ωστόσο η ΕΟΕ αποφάσισε να μην της επιτρέψει να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η ΕΟΕ απαγόρευσε στους αθλητές της ολυμπιακής ομάδας να προβαίνουν σε δηλώσεις που δεν αφορούν σε αθλητικά θέματα.

«Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα, τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό» ανέφερε στο επίμαχο σχόλιό της η 23χρονη αθλήτρια.

Περισσότερα στο

http://www.tanea.gr/athlitismos/article/?aid=4740890

GD Star Rating
loading...

2 thoughts on “Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων η Βούλα Παπαχρήστου.”

 1. Τι γράφουν τα ξένα ΜΜΕ για τον αποκλεισμό.

  Tον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση του σχολίου αλλά και του αποκλεισμού της Βούλας Παπαχρήστου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου

  Το BBC αναμεταδίδει την είδηση του αποκλεισμού ενώ και οι New York Times αναφέρουν ότι το σχόλιο της ”κόστισε” η θέση της στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

  Το Skynews στην ιστοσελίδα του αναφέρει ότι «Η Ελλάδα έστειλε σπίτι της μια από τις αθλήτριες της ολυμπιακής ομάδας, για σχόλιο της σε κοινωνικό δίκτυο, ως ρατσίστρια».
  «Η αθλήτρια του τριπλούν Βούλα Παπαχρήστου αποβλήθηκε από την αποστολή της χώρας της στους αγώνες του Λονδίνου επειδή διακωμώδησε αφρικανούς μετανάστες και εξέφρασε την στήριξή της σε ακροδεξιό κόμμα, στη σελίδα της στο twitter».

  Στο ίδιο μήκος κύμματος και το CBS αλλά και η βρετανική Guardian στην οποία αναφέρεται το γεγονός και ο αντίκτυπος που προκλήθηκε μετά το tweet της αθλήτριας.

  Η Washington Post γράφει οτι «η Ελλάδα έθεσε εκτός της αποστολής των Ολυμπιακών Αγώνων την αθλήτρια του τριπλούν Βούλα Παπαχρήστου για ένα σχόλιο της στο τουίτερ που διακωμωδούσε Αφρικανούς μετανάστες και εξέφραζε την υποστήριξή της σε ακροδεξιό κόμμα».

  Την είδηση μετέδωσε και το πρακτορείο Reuters αναφέροντας ότι «η Ελληνίδα αθλήτρια του τριπλούν Βούλα Παπαχρήστου αποβλήθηκε από την αποστολή των Ολυμπιακών Αγώνων λόγω ρατσιστικής ανάρτησης στο τουίτερ».

  http://www.newsbomb.gr/media-agb/story/221020/voyla-papahristoy-ti-grafoyn-ta-xena-mme-gia-ton-apokleismo

  GD Star Rating
  loading...
 2. απαράδεχτοι ………………………φυσικά στον αποκλεισμό της πρωτοστάτησε η δημαρ,πασοκ και νδ!!!!Είναι μόλις 23 ετών…………όσοι έχουμε φεις αναδημοσιεύουμε συχνά βλακείες χωρίς να το σκεφτόμαστε!!!!!!!

  GD Star Rating
  loading...

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Clef two-factor authentication